סדנאות בישול אוכל הודי
צמחוני וטבעוני
עם ערן גורנר
052-2330269
erangurner@gmail.com
RAJNEE'S
הסדנה הקלאסית
מהו המלאי שב״מלאי כופתא״? כמה סוגי ״דאל״ יש? מאיזה קמח מכינים ״סאמוסה״? רוצים לבשל אוכל הודי בבית? בואו לסדנת בישול הודי אותנטי. והכינו בבית אוכל הודי כמו במסעדות הטובות ביותר.
בתפריט
מנת אוכל הרחוב המפורסמת
סאמוסה וצ׳אטני ירוק
מלאי כופתא
כופתאות גבינה ומלאי, ירקות ופירות יבשים ברוטב קשיו ופרג לבן מתקתק
פלאק פאניר
תבשיל תרד וקוביות גבינת פאניר
דאל מקאני
נזיד עדשים שחורות פנג׳אבי
הסדנה הטבעונית
המטבח ההודי הוא מטבח טבעוני נפלא ועשיר!
בואו ללמוד לבשל אוכל טבעוני כמו במסעדות היוקרה של דלהי, באווירה נעימה.
בסדנה נלמד להכין מספר מנות טבעוניות
בתפריט
ממנת אוכל הרחוב המפורסמת
סאמוסה וצ׳אטני ירוק
ועד למנות שף חגיגיות יותר
כמו השאם סאברה -
קציצות תרד ואוקרה ברוטב עגבניות אקזוטי.
דאל מקאני
נזיד עדשים שחורות פנג׳אבי
ומטר פאניר
תבשיל אפונה וקוביות טופו
בקארי קשיו
סדנת מתקדמים
סדנת מנות שף
אשר חלקן אינו מוכר בארץ.
בתפריט
אורז בריאני
אורז ״הפתעות״ מתובל, ומבושם
בבישול איטי וארוך.
מירץ' קאה סלאן
מוגש בהיידרבאד לצד הביריאני.
פלפלים קלויים ומבושלים
ברוטב בוטנים, שומשום ותמרינדי.
שאם סאברה
ֿכופתאות תרד ממולאות בפאניר
ברוטב עגבניות אקזוטי.
צ'אנה מסאלה
תבשיל גרגרי חומוס
לחם פורי
כל המנות בסדנה מתאימות לטבעונים
תמיד חלמתי שיהיה לי אוכל הודי בבית,
זה פשוט נראה לי כמו נס!
במשך שנים ניסיתי לשכנע כל הודי שפגשתי בעולם שילמד אותי בישול, ומאז שזה קרה, פגשתי שפים מדהימים עם המון ידע וידי קסם, והדרך נפתחה אל מקומות מדהימים של טעם, געגוע וניחוחות תבלינים.
היום אני שמח להעביר את הידע הזה הלאה בסדנאות הבישול, ונהנה לראות את התגובות הנרגשות לטעם האותנטי של הודו, לזכרונות ולסיפורים השזורים בכל מאכל ותבלין.
בואו לחוויה של טעמים וניחוחות
צ׳אי ומוסיקת בוליווד משמחת
להזמנה ותיאום סדנה
בתקופה הקרובה ניתן להזמין רק סדנאות פרטיות
התקשרו או שלחו הודעה ל
052-2330269
או במייל
erangurner@gmail.com
״מהמטבח ההודי של ערן גורנר נרשמה התלהבות מהפלאק פאניר, תבשיל תרד וקוביות גבינת פאניר.
כאן התרד בושל עם ציר קארי על בסיס קשיו והכל ניחן בחריפות קלה שהוסיפה לה טעם מצוין.
גם המלאי כופתא הייתה מנה טובה מאוד -
כופתאות הגבינה היו רכות ונימוחות ולצד ירקות,
פירות יבשים ורוטב קשיו עשיר בתבלינים כמו זרעי
הל שחור ופרג לבן...״
חייבת להמליץ!
חזרתי לפני שעה קלה מסדנת בישול הודי טבעוני עם ערן גורנר!
תעשו לעצמכם טובה ורוצו לחפש מקום בסדנה שלו! איזה צבעים! איזה תבלינים! ואיזה אוכל וואווו!!! היה *** מ ע ו ל ה ! ***
ערן עצמו בחור מדליק ונעים ומקסים שמעביר את הסדנה עם המון הומור, ידע וניסיון רב בבישול הודי. והאוכל *טעיםםםם* ועשיר - ממש חוויה קולינרית! ניסיתי להעלות חלק מהתמונות שצילמתי הערב אבל צבעוניות ככל שיהיו צריך להרגיש את החוויה והטעם ❤
ס. יפית